Hotels op capri

Veel mensen die Capri bezoeken verblijven in de omgeving van Napels op het vasteland van Italië. Maar je kunt er ook voor kiezen om op het eiland te overnachten, er zijn verschillende hotels. Je vindt op Capri maar liefst 170 hotels, wat niet vreemd is omdat de lokale bevolking van het eiland voornamelijk van het toerisme leeft. Er zijn luxe 5-sterren hotels maar ook eenvoudige toeristen hotels. Zo vind je er voor ieder wat wils. Verblijf je in Italië en wil je bijvoorbeeld twee dagen op Capri doorbrengen om het eiland te verkennen dan is het ideaal om een hotel voor de overnachting te boeken.

Lastminute hotel deals CapriBooking.com

Luxe hotels en gezellige B&B’s

Capri is een eiland waar de rich & famous graag komen. Daarom zijn er meerdere luxe hotels te vinden met kamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien. Wil je het wat eenvoudiger maar toch gezellig, boek dan een kamer in één van de vele Bed & Breakfast gelegenheden op het eiland. Maar ook een tussenweg is prima mogelijk, je vindt een grote verscheidenheid aan middenklasse hotels, ook zeer geschikt als je met kinderen reist.

Waar boek je een hotel op Capri?

Wil je je hotel regelen voordat je met vakantie gaat dan boek je je hotel natuurlijk het eenvoudigst via het internet. Alle grote boekingssites bieden hotels op het eiland aan. Ben je in Italië en wil je een korte trip naar Capri boeken, dan kun je ook bij de Tourist Information terecht. Deze vind je direct bij aankomst met de boot in de haven Marina Grande. Je kunt een hotel boeken in de hoofdplaats Capri of in het populaire Anacapri. De toeristische bezienswaardigheden zijn vanuit iedere locatie eenvoudig te bereiken, het eiland is niet groot dus er zijn geen grote reisafstanden te overbruggen.

Zoek & Boek hieronder uw hotel op Capri!Booking.com

Leuke activiteiten op Capri

 

Capri Vakantie Social

Hoe beleven anderen hun vakantie op Capri, bekijk de beelden en geniet #capri