Traditionele Keuken en restaurants Capri

Proef de traditionele keuken van Capri in één van de vele restaurants
Capri staat bekend om zijn traditionele gerechten. Heerlijke panini’s , rijk belegd met verse ingrediënten, heerlijke salades met knapperige groente, visgerechten bereid met vers uit zee gevangen vis. De Italianen weten wat lekker eten is en dat vind je dus ook terug op Capri. Al direct bij aankomst in de haven Marina Granda vind je een keur aan restaurants waar je heerlijk kunt eten. Maar ook in de plaatsen Capri en Anacapri zijn verschillende restaurants te vinden waar traditionele gerechten worden geserveerd. Natuurlijk zijn ook de fastfood ketens vertegenwoordigd op Capri, maar eerlijk is eerlijk: dit is wel een beetje zonde van de uitstekende lokale gerechten als je daar je toevlucht toe zou nemen.

Van luxe genieten tot gewoon lekker eten

Wil je luxe genieten dan kies je voor één van de sterrenrestaurants op Capri. Zo zijn er Terazza di Lucullo, Torre Saracena of bestel een heerlijke lunch bij La Limonaia. Wil je het wat eenvoudiger maar toch de traditionele gerechten van het eiland proeven dan kun je terecht bij onder andere La Zagara of Vlla Jovis, waar je genietend van het heerlijke uitzicht geniet van de traditionele gerechten die Capri zo geliefd maken.

Vraag het de lokale bevolking

Een goede manier om een goed restaurant te vinden, zeker als je graag lokale specialiteiten wilt proeven, is om advies te vragen aan de lokale bevolking. Niet alleen bij de Tourist Information, maar ook het personeel in hotels of de kapitein van de rondvaartboot weten vaak heel goed te vertellen waar je het lekkerst kunt eten en vaak ook voor heel redelijke prijzen. Dus doe er je voordeel mee en informeer bij de lokale bevolking als je uit eten wilt op Capri.

De restaurants op Capri op de kaart

[google_maps id=”80″]

Leuke activiteiten op Capri

 

Capri Vakantie Social

Hoe beleven anderen hun vakantie op Capri, bekijk de beelden en geniet #capri