Vliegen naar Capri

Met het vliegtuig naar Capri

Als je met het vliegtuig naar Capri wilt dan boek je een ticket naar Napels of Rome. Dit kan bij diverse maatschappijen, zowel vanuit Nederland als België of Duitsland. Als je dicht bij de grens woont is het zeker aan te bevelen om de prijzen voor een ticket vanuit België of Duitsland ook na te gaan, want je kunt soms flink goedkoper uit zijn, plus een besparing op de reiskosten naar het vliegveld. Diverse maatschappijen voeren dagelijks meerdere vluchten uit, dus je hebt ruime keuze als het gaat om het tijdstip.

Hoe vroeger je boekt hoe goedkoper je ticket

Als je naar Capri wilt is vliegen naar Napels het handigst, omdat deze stad een rechtstreekse veerdienst naar Capri heeft. Maar als je naar Rome gaat en vanuit daar een paar dagen naar Capri wilt oversteken is dat ook prima te doen. Het hangt dus van je vakantieplannen af waar je voor kiest. Als je vroeg boekt heb je keus uit de meeste vluchten en de goedkoopste stoelen. Vergelijk altijd de prijzen van diverse ticketsites want soms worden precies dezelfde tickets voor verschillende prijzen aangeboden. Ook is het zo dat websites onthouden dat je al eens op de site geweest bent om prijzen te checken. Dit gebeurt aan de hand van zogenaamde cookies die je surfgedrag op een website bijhouden. Kijk dus niet vreemd op als je vandaag de prijzen checkt en vervolgens een dag later wilt boeken en dat de prijzen hoger zijn!

De vliegtijd naar Capri

Vanaf Schiphol duurt een vlucht naar Napels iets minder dan 4 uur. Wil je vanuit Duitsland vliegen dan is Düsseldorf de meest gekozen luchthaven om te vertrekken. Vanaf dit vliegveld duurt de reis iets meer dan 5 uur. Vanuit België, luchthaven Zaventem, vertrekken minder rechtstreekse vluchten naar Napels, meestal krijg je hier te maken met een overstap en dan ben je al snel meer tijd kwijt.

Boek hier je tickets

Capri Vakantie Social

Hoe beleven anderen hun vakantie op Capri, bekijk de beelden en geniet #capri